Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Διευκρινίσεις για την παράταση διάρκειας επαγγελματικών μισθώσεων σε συνδυασμό με την αναστολή λειτουργίας λόγω Covid-19

1 Νοέμβριου 2021

Διευκρινίσεις για την παράταση διάρκειας επαγγελματικών μισθώσεων σε συνδυασμό με την αναστολή λειτουργίας λόγω Covid-19

Για την ορθή εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 111 του ν. 4790/2021, με την εγκύκλιο 117273/01.11.2021 της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή διευκρινίζεται ότι, όπου στο άρθρο αναφέρεται αναστολή λειτουργίας ή αναστολή δραστηριότητας με κρατική εντολή στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, νοείται η πλήρης αναστολή λειτουργίας ή δραστηριότητας της επιχείρησης.

Ειδικά για τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών εστίασης, ως πλήρης αναστολή λειτουργίας ή δραστηριότητας νοείται και η περίπτωση κατά την οποία ήταν επιτρεπτή η λειτουργία/δραστηριότητα τους, αποκλειστικά με παροχή αγαθών και υπηρεσιών μέσω διανομής (delivery) ή παραλαβής από το κατάστημα χωρίς παραμονή στο χώρο του καταστήματος (take away).

Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.