Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

ΕΦΕΕ Ν. Ξάνθης: «Αποφασίσαμε το κλείσιμο των γραφείων μας από Δευτέρα 08/08 έως και Παρασκευή 19/08»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ (ΕΦΕΕΞ)

Ξάνθη 02/08/2022
Α.Πρωτ. 100/02-08-2022

Κοινοποίηση: Επιχειρηματίες Ν. Ξάνθης
ΕΒΕ Ξάνθης
ΟΕΒΕ Ξάνθης
Συμβολαιογράφοι Ξάνθης
Δικηγόροι Ξάνθης (Δικηγ. Σύλλογος)
Μηχανικοί Ξάνθης (Σύλλ. Μηχανικών)
Οδοντίατροι Ξάνθης (Σύλλ. Οδοντίατρων)
Ιατροί Ξάνθης (Ιατρικός Σύλλογος
)

Θέμα: Αργία (ανάπαυση) Λογιστικών Γραφείων Δευτ 8 Αυγ – Παρ 19 Αυγ 2022

Μετά από απόφαση του Δ/Σ, αποφασίστηκε το κλείσιμο των γραφείων μας για την προηγούμενη και την επόμενη εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου ήτοι από Δευτέρα 08/08/2022 έως και Παρασκευή 19/08/2022. Τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους πέραν ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων (όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη ) και αυτές μόνο εξ αποστάσεως και αν είναι εφικτό (ύπαρξη wi-fi). Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους αγαπητούς πελάτες όπως έγκαιρα προγραμματίσουν τυχόν υποχρεώσεις τους ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Η παραπάνω εβδομάδα ξεκούρασης για τους συναδέλφους και το προσωπικό τους κρίνεται ιδιαίτερα επιβεβλημένη μετά από τις συνθήκες συνεχούς και αδιάλειπτης εργασίας κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες τόσο σε ένταση όσο και σε χρονικούς περιορισμούς (προθεσμίες).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους συνεργάτες επιχειρηματίες για την κατανόησή τους και ζητάμε συγνώμη για πιθανή αναστάτωση που ίσως προκαλούμε αλλά τα όρια αντοχής μας έχουν προ πολλού εξαντληθεί… Σημειωτέον ότι αναγκαζόμαστε να θέσουμε τα γραφεία μας σε αργία, εν μέσω υποβολής φορολογικών δηλώσεων καθώς κρίνουμε πως η υγεία μας προέχει αλλά και γιατί συνειδητοποιούμε πως το Υπουργείο Οικονομικών δεν μπόρεσε στο παρελθόν, δεν μπορεί και στο παρόν να λάβει γνώση των πραγματικών συνθηκών εργασίας μας. Ας ελπίσουμε λοιπόν, μελλοντικά, στην ώριμη σκέψη τους, στην καθαρή τους ματιά, έτσι ώστε, να λαμβάνονται αποφάσεις δίκαιες με γνώμονα πως το οικονομικό κέρδος πάντα έπεται της κοινωνικής ευημερίας και του σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ποτέ δεν προηγείται.

Τέλος ζητάμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού μας (Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε., Περιφέρεια Ξάνθης) την κατανόησή και την υπομονή τους, που ευελπιστούμε να επιδείξουν σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης ή ελέγχων, στα πλαίσια του τόσο ανθρώπινου αιτήματος μας για λίγες ημέρες ξεκούρασης, ηρεμίας και επανένωσης με τις οικογένειές μας για την περίοδο αυτή, κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Εκ μέρους όλων των συναδέλφων Λογιστών Φοροτεχνικών του Νομού .

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. ΕΦΕΕ ΞΑΝΘΗΣ

Η Πρόεδρος
Μπατζακίδου Ειρήνη

Ο Αντιπρόεδρος
Γρηγόρη Παντελής

Γραμματέας
Λυμπερίδης Σωτήριος

Η Ταμίας
Μπαλαφούτη Άννα

Το Μέλος
Σαββίδης Βασίλειος

Το Μέλος
Τζαμπαζ Ταχήρ

Source