Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Η απόφαση για το τι ισχύει στην Αττική και την Κρήτη στις 27.1.2022 – Από τις 10 έως τις 18:00 η λειτουργία για τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα τροφίμων

Δημοσιεύθηκε η απόφαση για την κήρυξη Κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 27η και την 28η Ιανουαρίου 2022.

Η απόφαση αναφέρει αναλυτικά :

Άρθρο μόνο

Την κήρυξη σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας των Περιφερειών Αττικής και Κρήτης, λόγω προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών και τη λήψη σχετικών έκτακτων μέτρων, ως ακολούθως:

1. Την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 και την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 αναστέλλεται η λειτουργία
α) των ιδιωτικών βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, στις περιοχές στις οποίες, με απόφαση του οικείου Δημάρχου, αναστέλλεται η λειτουργία και των δημοτικών βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών,
β) των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών,
γ) των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία και
δ) των Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας.

2. Την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, επιπλέον, αναστέλλεται η παροχή των υπηρεσιών διανομής τροφίμων σε καταναλωτές και ταχυδρομικών υπηρεσιών (courier) με δίκυκλα οχήματα.

Τα εμπορικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων και των καταστημάτων τροφίμων, δύνανται να λειτουργήσουν από τις 10:00 έως τις 18:00.

Δείτε την απόφαση στο φορολογικό αρχείο του κόμβου