Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

ΛΣΑ: Δεύτερη Πανελλαδική Συνάντηση με ενεργή συμμετοχή συνολικά 8 Συλλόγων

Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Στις 20/07/2022 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη Πανελλαδική Συνάντηση με ενεργή συμμετοχή συνολικά 8 Συλλόγων:

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ-Π.Ε.Φ.Ε.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΑΞΟΥ, ΑΜΟΡΓΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΗΡΑΣ

Τονίστηκε, για άλλη μια φορά, ότι για όσους φορείς δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν αλλά εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, με δεδομένο ότι η πρόσκληση είναι ανοιχτή ανιδιοτελής, δεν έχει σαν στόχο να υποκαταστήσει κανέναν φορέα η δομή του χώρου και η εκάστοτε συμμετοχή είναι οικειοθελής, μπορούν να απευθύνονται στο ΛΣΑ προκειμένου να λαμβάνουν συμμετοχή στις επόμενες συλλογικές δράσεις.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων τοποθετήθηκαν ξεχωριστά ο καθένας και τελικά αναφέρθηκαν σε όλα τα κοινά προβλήματα των συναδέλφων.

Συζητήθηκε η υφιστάμενη κατάσταση της καθημερινότητας της εργασίας, η εκπροσώπηση του Κλάδου αλλά και η αντιμετώπισή του από την Πολιτεία.

Οι συμμετέχοντες, εκτιμώντας ότι  οι συνθήκες του επαγγέλματος επιβάλλεται να αλλάξουν, δεσμεύτηκαν για την κοινή δράση με στόχο την επίλυση των ζητημάτων του Κλάδου μέσω δράσεων για τη θεσμοθέτηση των δικαιωμάτων ασθένειας, ανάπαυσης και απεργίας, αλλά και της θεσμικής οριοθέτησης του περιεχομένου των εργασιών των Λ/Φ.

Οι παρόντες στη Συνάντηση, αλλά και όσοι μεμονωμένοι συνάδελφοι συμμετείχαν μέσω μηνυμάτων, απέδειξαν ότι υπάρχει θέληση, διάθεση και ελπίδα για μια κοινή διαρκή πορεία, η οποία θα έχει σαν στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες όχι μόνο για τους σημερινούς ενεργούς συναδέλφους, αλλά και για τους νεοεισερχόμενους στο επάγγελμα, για τους οποίους οφείλουμε να παλεύουμε και να τους προστατεύουμε. Όλοι μας!

Οι Σύλλογοι

Δείτε την Πανελλαδική Συνάντηση Συλλόγων: https://www.youtube.com/watch?v=amIVVI-jSX8

Source