Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο ΠΟΦΕΕ – ΓΣΕΒΕΕ – ΕΓΔΙΧ με θέμα το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ ΙΙ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)
Ιουλιανού 42-46, Τ.Κ. 10434, Αθήνα

Τηλ. 210 82 53 445 – 446

Φαξ. 210 82 53 446

Email(1): [email protected]

Email(2): [email protected]


Αθήνα, 9 Απριλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο ΠΟΦΕΕ – ΓΣΕΒΕΕ – ΕΓΔΙΧ με θέμα το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ ΙΙ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. σε συνεργασία με την ΕΓΔΙΧ, με θέμα «Συνεισφορά Δημοσίου για την αποπληρωμή επιχειρηματικών δανείων για δανειολήπτες που έχουν πληγεί από τις δυσμενείς συνέπειες του κορωνοϊού Covid-19» (πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ 2), την Πέμπτη 8 Απριλίου, και το οποίο παρακολούθησαν ζωντανά περισσότερα από 700 άτομα, ενώ μέχρι της συγγραφής του παρόντος έχει περισσότερες από 2.400 προβολές.

Με την παρουσία του μας τίμησε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και προλόγισε το σεμινάριο.

Το συντονισμό του σεμιναρίου ανέλαβαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κ. Βασίλης Καμπάνης και ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Γιώργος Καββαθάς.

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης ξεκίνησε με αναλυτική παρουσίαση της πλατφόρμας αίτησης υπαγωγής στο Πρόγραμμα Γέφυρα 2.

Στη συνέχεια ο κ. Κουρμούσης, η Προϊστάμενη του Τμήματος Νομικής Υποστήριξης  της ΕΓΔΙΧ κ. Θεώνη Αλαμπάση, και ο Προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικής Υποστήριξης και Συμβουλών, κ. Χαράλαμπος Κώστογλου, απάντησαν και έδωσαν διευκρινίσεις σε δεκάδες ερωτήματα που τέθηκαν πριν από την έναρξη του σεμιναρίου καθώς και κατά την διάρκειά του.

Στο τέλος του σεμιναρίου ο κ. Κουρμούσης προχώρησε και σε διευκρινίσεις σχετικά με το Πρόγραμμα Δεύτερη Ευκαιρία και τις 240 δόσεις για κόκκινα δάνεια καθώς και οφειλές προς το δημόσιο (ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ).

Παρακολουθήστε τον χαιρετισμό του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα στον σύνδεσμο: https://youtu.be/vzqiBZgH-Ic?t=261

Μπορείτε να δείτε το σεμινάριο σε επανάληψη κάνοντας κλικ εδώ