Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Κάλεσμα σε απεργία σχετικά με το νομοσχέδιο για τα εργασιακά

ΠΟΛ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών
Κάνιγγος 27, Αθήνα
Τ: 210.38.10.081
210.38.02.923
F: 210.38.01.227
Ε: [email protected]
www.pol.org.gr

Δελτίο Τύπου

Απεργία 3 Ιουνίου. Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΛ στην συνεδρίαση του στις 25 Μαΐου επικύρωσε την απόφαση του για νέα απεργιακή απάντηση απέναντι στο νομοσχέδιο έκτρωμα για τα εργασιακά. Προχωρούμε σε πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 3 Ιουνίου.

Ήδη σωματεία του κλάδου έχουν πάρει απόφαση για απεργία όπως και πολλά σωματεία άλλων κλάδων, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες σε όλη τη χώρα. Τις επόμενες μέρες οι αποφάσεις αυτές θα πληθύνουν.

Καλούμε όλα τα σωματεία μέλη μας, τις λίγες μέρες που έχουν μείνει, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία, να συνεδριάσουν οι επιτροπές αγώνα σε πόλεις και χώρους εργασίας, να πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις και συσκέψεις, ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι του κλάδου για το νομοσχέδιο και να απεργήσουν μαζικά.

Είναι ώρα μάχης για τους εργαζόμενους. Η απεργία της 6ης Μαΐου ήταν η πρώτη απάντηση. Το αν θα κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα στην Βουλή και αν θα ψηφιστεί, θα εξαρτηθεί από την αντίδραση των εργαζόμενων. Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε! Δεν θα γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα! Όλοι στον αγώνα, όλοι στην απεργία 3 Ιουνίου.

3 Ιουνίου Απεργούμε!
Η κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντεργατικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει, να μην τολμήσει να το καταθέσει στη Βουλή.