Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Παρατείνεται έως 16 Ιανουαρίου η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στην εορταστική προσφορά του κόμβου

Από το γραφείο τύπου του κόμβου Taxheaven εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι παρατείνεται έως την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ώρα 14.21:30 το μεσημέρι η προθεσμία για την ολοκλήρωση της ψηφιακής εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα πληροφοριακά συστήματα του κόμβου από όλους τους ενδιαφερόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Η παράταση αυτή παρέχεται προκειμένου να δοθεί επαρκής χρόνος σε όσες εταιρίες ενδιαφέρονται, καθώς και στους λογιστές τους ώστε να προχωρήσουν στις αναγκαίες ενέργειες.

Υπογραμμίζεται ωστόσο ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση.

Με βάση τις εγγραφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα καθίσταται σαφές ότι η 6ημερη παράταση που δίνεται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι υπερ-επαρκής χρόνος για να γίνουν οι αντίστοιχες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος.

Το νέο αναβαθμισμένο Πληροφοριακό Σύστημα «TAXEAVEN ΙΙ» είναι ένα βήμα μπροστά για όλους. Για την πολιτεία που θα έχει πληρέστερη εικόνα για την αγορά εργασίας στο χώρο των λογιστών. Για τους συναδέλφους λογιστές που θα μπορούν να υπερασπιστούν πιο αποτελεσματικά τα δικαιώματά τους και να διεκπεραιώνουν απρόσκοπτα τις πλείστες υποχρεώσεις τους, αλλά και για τις επιχειρήσεις, αφού το «TAXHEAVEN ΙΙ» θα είναι ένα σύστημα με πολύ μικρότερο γραφειοκρατικό βάρος».


Δείτε τις προσφορές

Ι. Η πρώτη προσφορά

Από 20.12.2022, όσοι συνάδελφοι εγγραφούν για πρώτη φορά (νέοι συνδρομητές) σε κάποια από τις συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου, θα λάβουν έκπτωση 50% για τον πρώτο χρόνο.

Θυμίζουμε ότι στον κόμβο υπάρχουν τέσσερα συνδρομητικά πακέτα:

α) το Αρχείο νόμων, αρθρογραφίας και αποφάσεων (Δείτε εδώ αναλυτικά τι προσφέρει) 
➼ Αρχική τιμή 100,00 ευρώ Προσφορά 50,00 ευρώ

β) η υπηρεσία Webinars (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων) (Δείτε εδώ αναλυτικά τι προσφέρει) 
➼ Αρχική τιμή 150,00 ευρώ Προσφορά 75,00 ευρώ

γ) η υπηρεσία «ΕΠΙΛΥΣΙΣ» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων) (Δείτε εδώ αναλυτικά τι προσφέρει)
➼ Αρχική τιμή 300,00 ευρώ Προσφορά 150,00 ευρώ

και δ) η συνδρομητική υπηρεσία «FULL PACK» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ’ ένα οικονομικό «πακέτο») (Δείτε εδώ αναλυτικά τι προσφέρει)
➼ Αρχική τιμή 380,00 ευρώ Προσφορά 190,00 ευρώ

Η προσφορά αυτή ισχύει για όσους νέους συνδρομητές* εγγραφούν σε μία ή και σε περισσότερες από τις ως άνω συνδρομητικές υπηρεσίες έως και τις 10.1.2023.

* Νέοι συνδρομητές θεωρούνται όσοι κατά την ημερομηνία έναρξης της προσφοράς δεν έχουν καμία συνδρομή σε κανένα από τα ανωτέρω πακέτα συνδρομών.

ΙΙ. Η δεύτερη προσφορά

Από σήμερα, 20.12.2022 όσοι ανανεώσουν τη συνδρομή τους στο πακέτο «FULL PACK» θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής 15 ερωτημάτων (σ.σ. αντί των 13) σε ετήσια βάση (η προσφορά αυτή θα ισχύει για ένα έτος). Την ίδια προσφορά θα έχουν και όσοι διαθέτουν ήδη μία ή και τις δύο άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου (Αρχείο Νόμων-Αποφάσεων και Webinars) και επιθυμούν να ενταχθούν έως 10.1.2023 στο πακέτο «FULL PACK».

Πατήστε εδώ για αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή τηλεφωνήστε στα γραφεία του κόμβου να ενημερωθείτε περαιτέρω.

Source