Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Συνεισφορά της Βουλής στην αποκατάσταση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 25 Αυγούστου 2021

Συνεισφορά της Βουλής στην αποκατάσταση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές

Την ενεργό συμπαράσταση της Βουλής των Ελλήνων στην ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες εκτεταμένες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταστίνος Τασούλας κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Εθνικής Αντιπροσωπείας με θέμα την ενημέρωση του Σώματος για τη διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών και τα μέτρα αποκατάστασης.

Μιλώντας από την έδρα του Προέδρου της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Τασούλας ανέφερε:

«Προφανώς η Βουλή των Ελλήνων, όπως κάνει διαχρονικά, όπως έκανε στο Μάτι, όπως έκανε με την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, όπως έκανε με την πανδημία, έτσι και τώρα, δεν θα μείνει αμέτοχη στις ενέργειες αποκατάστασης των ζημιών από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Στη Διάσκεψη των Προέδρων θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίο η Βουλή θα συμπαρασταθεί σε αυτή την τεράστια ζημιά που έγινε, με προτίμηση η συμπαράσταση να αφορά μια συνολική δράση και όχι μέρος ενός σχεδίου. Και αυτό θα αφορά και την ανακούφιση πληγέντων, όπως της οικογενείας του εθελοντή που έχασε τη ζωή του, αλλά και την αποκατάσταση ζημιών.

Αυτά θα ανακοινωθούν σύντομα στο Σώμα, αφού τα οριστικοποιήσουμε στη Διάσκεψη των Προέδρων».