Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Γιώργος Χριστόπουλος: Για 5η συνεχή χρονιά κυκλοφορούν τα βιβλία μου «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Ι και ΙΙ – Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα 2021»

14 Ιούλιος 2021

Γιώργος Χριστόπουλος: Για 5η συνεχή χρονιά κυκλοφορούν τα βιβλία μου «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Ι και ΙΙ - Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα 2021»
Το «πιο πρακτικά δεν γίνεται» και φέτος σημαίνει για τον συνάδελφο Λογιστή – Φοροτεχνικό της πράξης:
Βρίσκω αυτά που θέλω

Για 5η συνεχή χρονιά κυκλοφορούν τα βιβλία μου «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Ι και ΙΙ – Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα»
Οι πολλές ασκήσεις βήμα – βήμα στα έντυπα, το πρακτικό ευρετήριο, τα πολλά παραδείγματα, οι πρακτικοί πίνακες και βέβαια τα 36 κορονο-εισοδήματα με τη λογιστική και φορολογική μεταχείριση κάνουν τη διαφορά.

Ο συνάδελφος Λογιστής και ο φοροτεχνικός της πράξης, λόγω της πληθώρας των αλλαγών και της έλλειψης χρόνου δεν έχει το χρόνο για πολλές θεωρητικές αναλύσεις.
Χρειάζεται κυρίως εργαλεία για να κάνει τη δουλειά του. Αυτή είναι η αφετηρία μας και φέτος.
Μιλώντας από το ίδιο μετερίζι την δική μας συναδελφική «γλώσσα», κάνουμε την ενημέρωση «λιανά» και διατυπώσουμε το «ζουμί» με τρόπο κατανοητό.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Για να παραγγείλετε τα νέα βιβλία «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 2021» του Γιώργου Χριστόπουλου

Μαζί με τα βιβλία δίνεται δώρο ο έκτακτος χρηστικός οδηγός μας με τίτλο: «36 ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ COVID-19 ΣΤΟ 2020».

Υπενθύμιση: Τα ταμειακώς ενήμερα μέλη Συλλόγων και Ενώσεων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., δικαιούνται έκπτωση 20%, εφόσον κατά την συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας καταχωρήσουν την επωνυμία του Συλλόγου/Ένωσης τους. Επίσης οι συνδρομητές του Taxheaven έχουν έκπτωση 20%, κατόπιν επιβεβαίωσης του κόμβου.