Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

ΕΦΕΕΑ: Ανακοίνωση σχετικά με τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 22/07

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ
EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42- 46 ΑΘΗΝΑ,Τ.Κ.10434, ΤΗΛ.: 2108224111- 2108834483
http://www.efeea.gr e-mail [email protected]

Αρ.πρωτ.2099

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 22/07/22

Το ΔΣ της ΕΦΕΕΑ ευχαριστεί όλους τους συνάδελφους λογιστές φοροτεχνικούς που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 22/07/2022 που οργάνωσε η ΕΦΕΕΑ στο υπουργείο οικονομικών με μεγάλη επιτυχία.

Οι συνάδελφοι, αψηφώντας τον καύσωνα, αλλά και τον τεράστιο όγκο δουλειάς έδωσαν βροντερό παρών στη συγκέντρωση μας.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ . Γιώργο Καββαθά για τη συμμετοχή του στην αγωνιστική κινητοποίηση όπως και τους υπόλοιπους φορείς. Χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που οργάνωσαν και άλλοι σύλλογοι λογιστών φοροτεχνικών σε όλη τη χώρα.

Το ΔΣ της ΕΦΕΕΑ έκανε προσπάθειες με συνεχόμενες επιστολές και συζητήσεις με τους αρμόδιους Υπουργούς προκειμένου να θέσει όλα τα αιτήματα μας για τα προβλήματα που απασχολούν το κλάδο μας όπως my data, ασθένεια λογιστή, καλοκαιρινή άδεια, Ν.4557, παρατάσεις δηλώσεων, πραγματικούς δικαιούχους και άλλα.

Πραγματοποιήσαμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις 09/06/2022 και στις 22/07/2022. Δεν επαναπαυόμαστε και θα είμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους μας. Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα τους και τα μεταφέρουμε στην διοίκηση με κάθε δυνατό τρόπο.

Πετύχαμε να ανοίξει η πλατφόρμα για τις δηλώσεις των πραγματικών δικαιούχων αρχικές και τροποιητικές έως 31/10/2022 μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομίας.

Ζητήσαμε παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως 30/09/2022.

Το Υπουργείο έδωσε παράταση έως 30/08/2022.

Εμείς δεν καταθέτουμε τα όπλα, θα συνεχίσουμε σταθερά να προωθούμε τα αιτήματα μας και να ασκούμε πίεση στη διοίκηση. Θα επιμείνουμε να ζητάμε παράταση έως 30/09/2022.

Το μεγαλύτερο κέρδος μας είναι η ενότητα που έχει σφυρηλατηθεί στις γραμμές μας, η ανύψωση του ηθικού και του πνεύματος διεκδίκησης. Με αυτά τα «όπλα » θα προχωρήσουμε από δω και πέρα.

Είμαστε αισιόδοξοι. Δεν κάνουμε βήμα πίσω!

Καλούμε όλους τους λογιστές να πυκνώσουν τις γραμμές της ένωσης μας , να είναι δίπλα στο ΔΣ της ΕΦΕΕΑ, συσπειρωμένοι στη βάση των κοινών προβλημάτων , ανεξαρτήτως παραταξιακών απόψεων και προσεγγίσεων, για να δυναμώσουν οι αγωνιστικές φωνές και διεκδικήσεις μας.

Με εκτίμηση
το ΔΣ της ΕΦΕΕΑ

Πρόεδρος
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αντιπρόεδρος
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Γεν. Γραμματέας
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ

Τα Μέλη
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΝΤΑΛΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Source