Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

ΕΦΕΕΑ: Κάλεσμα σε συγκέντρωση την Παρασκευή 02/12 στις 10.00 πμ και στην πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42- 46 ΑΘΗΝΑ,Τ.Κ.10434, ΤΗΛ.: 2108224111- 2108834483
http://www.efeea.gr
e-mail [email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ ΤΗΣ ΕΦΕΕΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Της ΕΦΕΕΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/12/2022 στις 10.00 πμ και ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Στις 19/11/2022 πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΦΕΕΑ μετά από πρόσκληση του ΔΣ

Έγινε πλούσιος διάλογος γύρω από θέματα τόσο κλαδικά όπως mydata, ψηφιακή κάρτα εργασίας, ασθένεια και λοχεία, καλοκαιρινή άδεια, επιμόρφωση των μελών μας όσο και τα γύρω από γενικότερα ζητήματα που μας απασχολούν, όπως φορολογικό, ασφαλιστικό, χρέη προς το δημόσιο και στις τράπεζες, ακρίβεια και άλλα.

Η Γενική συνέλευση εξέφρασε τη συμφωνία της, με ορισμένες επιμέρους παρατηρήσεις, με την εισήγηση του ΔΣ για τα παραπάνω ζητήματα .Διαπίστωσε την αναστροφή σε αγωνιστικό προσανατολισμό στη δράση της ΕΦΕΕΑ μετά τις τελευταίες εκλογές Επίσης τόνισε την άκαμπτη στάση όλων των συναρμόδιων υπουργείων στην απόλυτη εφαρμογή του συνόλου των αναδιαρθρώσεων που αφορούν τόσο το επάγγελμα όσο και τις οικονομικές και φορολογικές μεταρρυθμίσεις.

Η Γενική συνέλευση με πλειοψηφία ενέκρινε ψηφίσματα για τρέχοντα κλαδικά ζητήματα τα οποία θα δημοσιευτούν τις επόμενες ήμερες.

Έκρινε δε ότι βασικές μας διεκδικήσεις για τα βασικά μας κλαδικά αιτήματα, όπως mydata, εφαρμογή της απόφασης 1090, ψηφιακή κάρτα εργασίας, ασθένεια, καλοκαιρινή άδεια, ευθύνες του λογιστή με το νόμο 4557/2018 δεν έχουν επιλυθεί και δεν διαφαίνεται κάποια προσπάθεια εκ μέρους της κυβέρνησης να δρομολογηθεί η λύση τους.

Για τους παραπάνω λόγους η Γ.Σ. της ΕΦΕΕΑ αποφάσισε να οργανωθεί πανλογιστική συγκέντρωση στα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών στις 02/12/2022. Να καλέσει δε και τους άλλους συλλόγους της χώρας να πάρουν μέρος είτε στην Αθήνα όσοι μπορούν, είτε κατά τόπους.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 10.00 πμ έξω από το υπουργείο εργασίας και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο οικονομικών.

Η παρέμβαση του ΔΣ όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο στους συναδέλφους όσο και στα κυβερνητικά επιτελεία, έχουν ανησυχήσει όλους εκείνους που θέλουν την ΕΦΕΕΑ πειθήνιο ακροατή. Όσα κατακτήσαμε το τελευταίο διάστημα θα διαφυλαχτούν με ευθύνη όλων μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ της ΕΦΕΕΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/12/2022 στις 10.00 πμ και ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Να είμαστε όλοι εκεί

Source