Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Η φορολογία στο επίκεντρο της νέας πραγματικότητας στην αγορά εργασίας – Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση

Το Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας διοργανώνει Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση – Συζήτηση, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 16.00πμ. με θέμα: ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Συμμετέχουν οι: Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Απασχόλησης, Γιώργος Πιτσιλής, Διοικητής ΑΑΔΕ, Σίμος Αναστασόπουλος, Πρόεδρος Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, Παναγιώτης Πόθος, partner KG Lawfirm – Head of Tax, Στέφανος Μήτσιος, partner ΕΥ – Head of Tax και η Βενετία Κουσία, Εκτελεστική Διευθύντρια του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας.
 
Οι συνέπειες της πανδημίας δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αλώβητη την αγορά εργασίας. Η απασχόληση είναι βασικός πυλώνας της επανεκκίνησης της οικονομίας και η φορολογία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει αναπτυξιακό μέσο στη διαδικασία αυτή. Το Συμβούλιο θεωρεί και την απασχόληση και τη φορολογία ως κύριες παραμέτρους για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας.
 
Η γνώμη σας και η εμπειρία σας είναι πολύτιμη και γι’ αυτό σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στη συζήτηση, ώστε να εξετάσουμε όλες τις προϋποθέσεις στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας και να διαμορφώσουμε τον πυρήνα των προτάσεων για την γρηγορότερη ανάκαμψη της οικονομίας χωρίς αποκλεισμούς.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης:

You tube link: https://youtu.be/wdrmIAIlgww

*Παρακαλούμε για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης να κάνετε εγγραφή 15 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης.

Στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου www.competegr.org/ υπάρχουν όλες οι προηγούμενες εκδηλώσεις και φυσικά η ετήσια έκθεσή ΠΥΞΙΔΑ.